Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Boston Marathon Explosion

The time of Blast
The Astro Carto Graphy

____

Όσοι με παρακολουθείτε σε αυτές τις προβλέψεις γνωρίζεται ότι πάντα πρέπει να "πιθανολογώ", αυτό το πάντα, κατά συνήθειά. Μέτα το κάθε γεγονός διαπιστώνει κάποιος ότι είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητά. Έτσι και τώρα. Το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου 2013, για Ελλάδα, η μια degree απόκλιση για την πόλη της Βοστόνης σίγουρα με βγάζει για μερικούς ότι είμαι λάθος και ότι τα "ανακατεύω". Σήμερα , Τρίτη 16 Απριλίου 2013, Μέτα από τον σεισμό τον 7,5 r στο Ιράν, που έχει γραφτεί, όπως και η βόρεια απόκλισή του επίκεντρο από τον ισημερινό με επαληθεύει.

Γεγονός είναι ένα ότι σε μια χρονική περίοδο που, εγώ, θέλω να γίνει το λιγότερο ένα γεγονός σε μια από τις περιοχές του πλανήτη που λέω, έχουμε τρεις παγκόσμιες ειδήσεις με το είδος του γεγονότος που λέω, και στις περιοχές που λέω.

Να σημειώσω ότι οι προβλέψεις είναι από Πριν και όχι Μέτα,

Για το Μέτα μπορείτε να δείτε το τι λένε όλοι οι αστρολόγοι σε παγκόσμιο επίπεδο, που λένε το τι έγινε Μέτα, ο ίδιο λέει και και ο κ. Ριζοπουλος στο

Σε έμενα το διαβάσατε από πριν, φυσικά, πάντα σαν "πιθανότητα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα